Kledingshop

Ook voor kleding, helmen, accessoires en cadeaubonnen moet u bij Motorplanet Almere zijn. In de 200 m² shop met alles wat het motorrijden veilig, comfortabel en leuk maakt, is er voor ieder wat wils!

Wij kiezen bewust niet voor een webshop omdat wij van mening zijn dat het super belangrijk is dat jouw motorkleding (en helm) goed past. Zo kan je bij ons verschillende merken passen en proberen. Met het vergelijken zal je zien dat pasvormen echt verschillend zijn. Het is belangrijk dat jij de best passende kleding en helm kiest, want het is tenslotte je veiligheid. En een maat M is niet altijd een M…. En tuurlijk kies je een mooi pak uit en dat kan je het beste ‘live’ bepalen.

Veiligheid

Menigeen die een motor aanschaft (of al in bezit heeft) houdt er vaak onvoldoende rekening mee dat de kleding een heel belangrijk onderdeel van het motorrijden is. Een goed passende helm en motorkleding zijn van groot belang voor de veiligheid en het comfort. De aanschaf van de kleding zal ongetwijfeld voor een groot deel bepaald worden door het type, merk en kleur motor dat u rijdt. In onze shop hebben wij een uitgebreid assortiment om aan al deze eisen te voldoen. Uiteraard wordt u geholpen door gekwalificeerd personeel die de juiste keuze uit het uitgebreide assortiment makkelijker maken.

   

Voorraad

Wij werken met verschillende merken kleding en helmen zodat er altijd wel iets passends te vinden is.
Heb je een maatje meer, geen probleem, we hebben ook kleding en helmen in grote maten. Zo hebben we jassen en broeken van XS tot 12XL en helmen van XXS tot 3XL. Laarzen hebben we van 36 tot maat 50 op voorraad.
Ook voor de kids hebben we een uiteraard een outfit. Ook onze collectie dames kleding is zeer de moeite waard.
Kunnen we niets vinden in de shop, dan bestellen we het toch gewoon, uiteraard vrijblijvend!! Onze service staat voorop 🙂

De kleding merken waar we voorraad van hebben zijn zoal;
HELD, CLAW, LS2, MOTOGIRL, MOTTO WEAR, MACNA, RUSTY STITCHES, PMJ, GERBING.

De merken van de helmen die we voeren zijn hoofdzakelijk;
SHOEI, SHARK, ROOF, LS2, NOLAN, SCHUBERTH. 

Daarnaast zijn er natuurlijk tal van accessoires die er bij komen kijken. Zo hebben we;

Hightail de ideale oplossing voor lange haren.
SENA, Cardo en SHOEI intercom sets,
Ultimate Adons, RAM, X-Grip en SP Connect telefoonbevestigingen,
ABUSSXP, OXFORD en ROADLOK sloten,
HELD, TCX, CLAW, SIDI, FORMA, IXS, BÜSE laarzen.
TOMTOM en GARMIN navigatie
HELD, CLAW, SW MOTECH, GIVI tassen/koffers en accessoires

Ook voor de cross afdeling hebben we helmen (LS2), brillen (100%), laarzen (Jopa) en bodyprotectoren (CLAW en HELD).

Outlet

Een gedeelte van de shop bestaat uit Outlet. Dit wil zeggen dat buiten de nieuwe collectie motorkleding we ook kleding, helmen en accessoires hebben die flink afgeprijsd zijn. Dit kan wel oplopen tot 70 % korting!  Zeker de moeite waard om dit eens te gaan bekijken. Elke keer wordt deze afdeling weer opnieuw bevoorraad, dus we hebben steeds weer andere aanbiedingen!

Naast de Outlet-shop is er ook een nieuwe collectie van kleding, helmen en accessoires. Hier hangt en ligt het nieuwste van het nieuwste in alle maten en kleuren. Kortom als u hier niet kunt slagen…

 

Maar…. mis je nog iets?? Aarzel niet om contact met ons op te nemen of gewoon gezellig langs te komen.
Wij hebben zo’n 25 jaar aan motorkleding-ervaring in huis, dus vaak weten wij wel raad 😀 

Kadobonnen

Wij accepteren naast onze eigen kadobon, ook de VVV bonnen (Iris cheque’s) en de VVV cadeau cards.

VVV BONvvvcadeaubonnen-beeldbank-vvvcadeaukaart-kaart

Wij verkopen voor alle bedragen onze eigen kadobonnen.

kadobon-2

Wilt u online een kadobon bestellen, mail ons dan op kleding@motorplanetalmere.nl . Geef het bedrag van de bon door, wij sturen u een betaalverzoek en zodra deze is voldaan, versturen wij de kadobon naar het door u opgegeven adres! Makkelijk toch!?? De kadobon is in de kledingshop in te wisselen.

 

    gerbing logo    Logo Shark   ROOF   schuberth shoei sidi logo JUST1 TomTom-logo-wordmark                       Oxford ART 4 slot: Gratis verzending + korting tot 40%    

 

Tel: 036-5346886
E-mail: kleding@motorplanetalmere.nl

  • Sidi
  • TomTom
  • Shoei
  • Schuberth
  • Roof
  • Shark
  • Held
  • Gerbing
  • Motogirl
  • SW Motech